Kuukauden opiskelija: Julia Jäärni

Published on 10 toukokuu 2017 by heidi in Aiheeton

0

Moi!

Olen Julia 18 ja käyn tällä hetkellä kaksoistutkintoa. Aloitin parturikampaajan opinnot suoraan peruskoulun jälkeen eli vuonna 2014 ja valmistun huhtikuun lopussa 2017. Tarkoituksena olisi tähdätä yo-tutkintoon ja kirjoittaa vuonna 2018.

Kävin ensimmäisenä vuonna päivälukiossa kursseja, kun muilla oli atto-aineita ammattikoululla. Pari jaksoa siellä ollessa kuitenkin tajusin, ettei päivälukio olekaan se minun juttu ja menin kokeilemaan aikuislukion puolelle. Vaikka aikuispuolella opiskelu onkin minulle vähän raskaampaan, sen takia, kun pitkien koulupäivien jälkeen on iltaisin tunteja, niin kuitenkin tykkään opiskella aikuislukion puolella.

Minusta kaksoistutkinto on hyvä valinta, koska siinä saat ammatin itsellesi ja vielä ylioppilaspaperit. Toki työtä se vaatii vähän enemmän, mutta kun on tarpeeksi motivaatiota ja tsemppaavia kavereita/perheenjäseniä niin kyllä se onnistuu! Aikuislukiossa parasta on tsemppaavat opettajat ja pienikokokokoiset ryhmät kursseilla, niillä oppii parhaiten.

 

 

Comments are closed.