Aikuislukio facebookissa

Savonlinnan aikuislukion oppilaskunnalla on oma Facebook-sivunsa. Oppilaskunta eli te, nykyiset ja entiset koulumme oppilaat, liittykää mukaan  ja kutsukaa kaikki aikuislukiokaverinne!

Ryhmän jäsenille tiedotetaan oppilaskunnan kokouksien ajankohdat ja informoidaan muistakin kouluamme koskevista ajankohtaisista asioista. Entisiltä iltalinjalaisilta olisi hyödyllistä saada vinkkejä nykyisille aikuislukiolaisille ja tietysti kannustusta niille, jotka vielä epäröivät opiskelunsa aloittamista . Todella mukavaa olisi myös saada tietää entisten opiskelijoiden kuulumisia – elämästä aikuislukion jälkeen.


Ryhmä on julkinen, joten jos olet jo Facebookissa, kirjoita sisäänkirjautumisen jälkeen Haku-kenttään Savonlinnan aikuislukio-oppilaskunta ja sinut hyväksytään automaattisesti ryhmän jäseneksi. Mikäli sinulla ei ole FB-tunnuksia, pääset mukaan osoitteessa  http://www.facebook.com.  Sivulle päästyäsi klikkaat ’Rekisteröidy’-tekstiä ja täytät vaadittavat kentät. Rekisteröitymisen jälkeen voit kirjautua sisään ja hakeutua oppilaskunnan sivulle.
Liity mukaan!