Marraskuu 2014: Teresa Syvelä

¡Hola!

Olen Teresa Syvelä, 33-vuotias savonlinnalainen. Olen ammatiltani maskeeraaja ja taiteen sekatyöläinen. Keikkaluonteinen työni vie minua milloin mihinkin suuntaan niin henkisesti kuin fyysisesti, mutta antaa onneksi tilaa ja aikaa myös uuden oppimiseen.

Aloitin nyt syksyllä espanjan opiskelun suurella innolla. Pari vuotta sitten pääsimme puolisoni kanssa ensi kertaa matkailemaan tuohon lämmön, viinin ja kulinarismin luvattuun maahan ja se vei täysin mennessään. Sen jälkeen alkoi viritä ajatus jopa Torreviejaan muuttamisesta. Rakastan uusien kulttuurien oppimista ja omaksumista ja luonnollisesti mahdollisen uuden kotimaan kieli on oltava hallussa. Siispä tuumasta toimeen ja tunneille!

Olen todella tykännyt opiskelusta aikuislukiossa: opetuksen taso on kohdallaan ja itse opettaja on innostava. Aikataulullisesti rytmi sopii minulle loistavasti, eikä liian pitkiä taukoja tuntien välille ehdi tulla. Silmät kiiluen odotankin jo seuraavaa kurssia –  tätä on pakko jatkaa! Suosittelen lämpimästi kaikille opinhaluisille!