puheenjohtajan tervehdys

Aikuislukio ja sen iltatunnit ovat monella tapaa nerokas keksintö. Työssä käyvälle henkilölle ne tarjoavat mahdollisuuden opiskella lisää antaen edellytykset suorittaa vaikka ylioppilastutkinto iästä riippumatta, ammattikoululaiselle ne antavat mahdollisuuden saada lisäosaamista aineista kuten matematiikka, äidinkieli, biologia tms. ja tämä lisäosaaminen antaa paljolti parempia edellytyksiä jatko-opiskeluihin (AMK, TKK, yliopisto ym.), lukiolaiselle ne voivat olla helpottavana tekijänä, kun voi siirtää myöhemmäksi aamua tai aikaisemmaksi iltapäivää on joillakin ihmisillä mukavampi opiskella.

Näiden lisäksi ovat myös eläkeläiset jotka haluavat sivistää itseään ja rakentaa lisää vanhalle pohjalle, mikä on mielestäni hienoimpia asioita joita voi eläkkeen vapaapäivinä tehdä.

Parasta aikuislukiossahan on se, että jos ei aina ole iltaisin aikaa voi myös etänä tehdä kursseja jos siihen kykenee. Vaihtoehtoja on lukemattomia ja jokaiselle opiskelijalle riippumatta mitä pyrkii saavuttamaan löytyy oma suunnitelma ja työtahti.

Ei sitä muuta sitten kuin vain opiskelemaan, eihän se tapahdu kuin tekemällä! Ehdotuksia ja aloitteita oppilaskunnalle voi tehdä aloitelaatikkoon joka löytyy kanslian vierestä. Oppimisen iloa ja jaksamista!