PreviousNext

viikko-ohjelmat

 

ESIOPETUSRYHMÄ VIIKARIT 2015-2016

VIIKOLLA 21 (23.5.-27.5.)

MA 23.5.- KE 25.5. HARJOITTELEMME TULEVAA KEVÄTJUHLAA VARTEN JA PÄIVÄPIIRISSÄ VIETÄMME SYNTYMÄPÄIVIÄ.

TO 26.5. KEVÄTJUHLAN KENRAALIHARJOITUKSET AAMUPIIRISSÄ YHDESSÄ VINTIÖIDEN KANSSA. PÄIVÄPIIRISSÄ JUHLIMME SYNTYMÄPÄIVIÄ.

KEVÄTJUHLA KLO 18 PÄIVÄKODIN SALISSA, TERVETULOA!


PE 27.5. KELLARPELLONKOULUN 2.LK JÄRJESTÄÄ ESKAREILLEMME ”POTKIAISET”. VIETÄMME MUKAVAN VIIMEISEN ESIKOULUPÄIVÄN YHDESSÄ LEIKKIEN.

ESIKOULU LOPPUU!

 

LÄMMIN KIITOS KAIKILLE LAPSILLE, TYÖTOVEREILLE JA VANHEMMILLE MUKAVASTA KEVÄÄSTÄ!

 

HYVÄÄ KESÄÄ!

T.EMMI SÄRKKÄ

 

 

VIIKOLLA 20 (16.5.-20.5.)

MA 16.5. AAMUPIIRISSÄ HARJOITTELEMME TULEVAA KEVÄTKIRKKOA VARTEN. PÄIVÄPIIRISSÄ UUSI KIRJAIN.

TI17.5. AAMUPIIRISSÄ HARJOITTELEMME YHDESSÄ VINTIÖIDEN KANSSA KEVÄTKIRKKOA VARTEN. SIELLÄ VIELÄ KERTAAMME VIRSIKIRJOJEN NOUDON, ISTUMAJÄRJESTYKSEN SEKÄ YHTEISET LAULUT.

–>ILLALLA KLO 18 ESIKOULULAISET SIUNATAAN KOULUTIELLE SAVONLINNAN TUOMIOKIRKOSSA.


KE 18.5. ESKARIT PÄÄSEVÄT TUTUSTUMAAN TULEVAAN LUOKKAANSA JA OPETTAJAANSA.

TO 19.5. SYKSYN TULEVAT ESIKOULULAISET TULEVAT TUTUSTUMAAN VIIKAREIDEN TILOIHIN TORSTAI AAMUSTA. ME VIIKARIT ALOITAMME AAMUA VESSELEIDEN JA VEIJAREIDEN TILOISSA KLO 8.30 ETEENPÄIN.

–> ELI AAMUPALALLE TULEVAT LAPSET TULEVAT NORMAALISTI ESKARIIN VIIKAREIDEN PUOLELLE, MUTTA PUOLIPÄIVÄISET VOIDAAN TUODA SUORAAN VESSELEIDEN/VEIJAREIDEN TILOIHIN.

 

PE 20.5. LAPSILLA ON MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ TUTUSTUMAAN RANTASTEN PIENIIN KANANPOIKASIIN AAMUPIIRISSÄ. PÄIVÄPIIRISSÄ HARJOITTELEMME KEVÄTJUHLAA VARTEN.


 

VIIKOLLA 19 (9.5.-13.5.)

MA 9.5. SAVONLINNAN KVARTETTI ESITTÄÄ MEILLE ”KOLME ILOISTA ROSVOA”. PÄIVÄPIIRISSÄ UUSI KIRJAIN.

TI10.5. AAMUPIIRISSÄ HARJOITTELEMME KEVÄTJUHLAA VARTEN JA TUTUSTUMME KUNKIN LAPSEN ROOLIIN JA TEHTÄVIIN ESITYKSESSÄ. HARJOITTELUUN SISÄLTYY MM. ROOLIASUJEN SOVITTAMISTA SEKÄ ELÄYTYMISTÄ OMAAN ROOLIIN TAI TEHTÄVÄÄN. HARJOITTELEMME KEVÄTJUHLAN LAULUJA PÄIVÄPIIRISSÄ.

KE 11.5. ESKAREIDEN JA 1.LK YHTEINEN PIHALEIKKIPÄIVÄ. TIEDOSSA MUKAVAA YHDESSÄ LIIKKUMISTA ERILAISTEN PELIEN, HIPPOJEN JA LEIKKIEN MUODOSSA.

TO 12.5. METSÄRETKI SÄÄN MUKAAN (MUUTEN SISÄJUMPPA). REIPPAILLAAN YHDESSÄ PÄIVÄKODILTA KOHTI METSÄÄ, KUNHAN KAIKKI OVAT SAAPUNEET PÄIVÄKOTIIN. RETKELLÄ ON MAHDOLLISUUS SYÖDÄ OMIA EVÄITÄ, JOTEN VARAA SELLAISET MUKAAN. RETKELLÄ TARKASTELEMME KEVÄÄN ETENEMISTÄ, TUTKIMME HORROKSESTA HERÄÄVÄÄ LUONTOA JA LEIKIMME YHDESSÄ.

PE 13.5. UUSI KIRJAIN AAMUPIIRISSÄ JA PÄIVÄPIIRISSÄ KERTAAMME KEVÄTKIRKKOA VARTEN.

 

 

VIIKOLLA 18 (2.5.-6.5.)

MA 2.5. AAMUPIIRISSÄ JUTELLAAN LAPSIEN MENNEESTÄ VAPUNVIETOSTA JA ASKARRELLAAN KORTTEJA. PÄIVÄPIIRISSÄ JATKETAAN ASKARTELUA SEKÄ PUHUTAAN TULEVAN ÄITIENPÄIVÄN MERKITYKSESTÄ.

TI 3.5. AAMUPIIRISSÄ HARJOITTELEMME KEVÄTJUHLAA VARTEN JA TUTUSTUMME KUNKIN LAPSEN ROOLIIN JA TEHTÄVIIN ESITYKSESSÄ. HARJOITTELUUN SISÄLTYY MM. ROOLIASUJEN SOVITTAMISTA SEKÄ ELÄYTYMISTÄ OMAAN ROOLIIN/ TEHTÄVÄÄN. HARJOITTELEMME LISÄÄ PÄIVÄPIIRISSÄ. JOS JOLTAKIN LAPSELTA ON JÄÄNYT PAKETOINTI/ASKARTELUTEHTÄVIÄ TEKEMÄTTÄ, TEHDÄÄN NE YHDESSÄ LOPPUUN.

KE 4.5. AAPUPIIRISSÄ OPETELLAAN UUSI KIRJAIN Ö. PÄIVÄPIIRISSÄ LAULELLAAN “KIRKKOLAULUJA” SEKÄ KEVÄTJUHLAAN SISÄLTYVIÄ LAULUJA.

TO 5.5. HELATORSTAI, EI KOULUA EI ESKARIA. (VIIKARIN PUOLI KIINNI, MUUT MENEVÄT PÄIVÄKODIN PUOLELLE).

PE 6.5. EI KOULUA, EI ESKARIA (VIIKARIN PUOLI KIINNI, MUUT MENEVÄT PÄIVÄKODIN PUOLELLE).

 

MUKAVAA VAPPUA!

 

VIIKOLLA 17 (25.4-29.4.)

MA 25.4. KÄYDÄÄN LÄPI KUULUMISIA. HARJOITELLAAN PAINANTAA SEKÄ AAMU- ETTÄ PÄIVÄPIIRISSÄ.

TI 26.4. AAMUPIIRISSÄ OPETTELEMME NUMERON 10. TÄNÄÄN ON JUMPPAPÄIVÄ SISÄLLÄ, JOSSA LEIKITÄÄN ERITYISESTI RYHMÄYTTÄVIÄ LEIKKEJÄ. PÄIVÄPIIRISSÄ KOKEILEMME YHDESSÄ RYHMÄSADUTUSTA.

KE 27.4. 1. LK JA ESKAREIDEN ULKOLEIKKIPÄIVÄ SIIRTYY KESKIVIIKOLLE 11.5 KURJAN SÄÄN VUOKSI. AAMUPIIRISSÄ OPETTELEMME KIRJAIMEN H JA PÄIVÄPIIRISSÄ LAULELLAAN “KIRKKOLAULUJA”.

TO 28.4. PÄIVÄPIIRISSÄ OPETTELEMME KIRJAIMEN “H” JA PYSTYTÄMME PAKETOINTIPAJAN. PÄIVÄPIIRISSÄ JATKAMME PAKETOINTIA JA TEEMME KESKENERÄISIÄ TEHTÄVIÄ.

PE 29.5. KLO 9-10 JÄRJESTETÄÄN NAURUA JA TANSSIA LUPAAVA VAPPUDISCO. PÄIVÄPIIRISSÄ PUHUTAAN VAPUSTA JA LEIKITÄÄN.

 

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

 

VIIKOLLA 15 (11.4-15.4.)

MA 11.4. KÄYDÄÄN LÄPI KUULUMISIA. MIETITÄÄN KUUKAUSIA JA KEVÄTASIOITA. TEHDÄÄN KEVÄTMONISTE KANSION VÄLILEHDEKSI.

PÄIVÄPIIRISSÄ LEIKKEJÄ

TI 12.4. LASTENTARHANOPETTAJAOPISKELIJAT PITÄVÄT RYHMÄLLE KEVÄISEN LAULUTUOKION ALKAEN KLO 8.30

PÄIVÄPIIRISSÄ LUETAAN KIRJA KIUKUSTA.

KE 13.4. JUMPPAA KOULUN SALISSA LIIKUNTAVÄLINEENÄ PALLOT

PÄIVÄPIIRISSÄ LASTEN OMIA ESITYKSIÄ

TO 14.4.

KERRATAAN KIRJAIMIA JA NUMEROITA JA LAULELLAAN NUMEROLAULUA

PÄIVÄPIIRISSÄ ÄIDINKIELEN J MATEMATIIKAN LOGICO-TEHTÄVIÄ

PE 15.5. TEHDÄÄN KEVÄTSEURANTALOMAKE JA KÄYDÄÄN LÄPI LOMAKKEESSA ESIINTYVÄT KEVÄISET ASIAT.

PÄIVÄPIIRISSÄ LUETAAN KANNON TARINAA.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

VIIKOLLA 14 (4.4.-8.4.)

Viime viikolla jumppailtiin sekä leikkivarjon että sählynpeluun merkeissä. Olemme keskittyneet monissa toimissa yhteistyöhön, kommunikointiin ja kaverin huomioimiseen. Kävimme myös retkeilemässä Everlahden leikkikentällä, piirsimme Minä-vihkoihin pääsiäiskuulumisia ja harjoittelimme hiljaisuutta ja J-kirjainta. Kevät on tuonut paljon vauhtia ja vipinää töppösiin ja rauhoittumista sekä keskittymistä omien asioiden huolehtimiseen on pitänyt muistutella monessa kohtaa. Näillä jatkelemme edelleen etiäpäin. :)

MA 4.4. “Itse ilkimys” -luistelunäytös Jäähallilla. AAMUPALA KLO 7.45, LÄHTÖ PÄIVÄKODILTA KLO 8.20!! Olethan ajoissa paikalla!

TI 5.4. Jumppa päiväkodin salissa

KE 6.4. Opettelemme kirjaimen Y

TO 7.4. Jumppaa koulun salissa

PE 8.4. Opettelemme numeron 8, lisäksi koko talon laulu- ja leikkihetki jumppasalissa.

Ryhmän seinällä/peilissä on uusia ilmoituksia/kyselyitä! Peilistä löytyy varauslomake Pekka Töpöhäntä -teatteriesitykseen. Lippuja on rajoitetusti ja tätä kautta ne ovat normaalihintaa edullisempia, joten kannattaa koota koko perhe kasaan ja lähteä kulttuurielämykseen! Liput varattavissa myös Wilmasta. Lisäksi seinällä on kysely Helatorstain jälkeisen perjantain hoitotarpeesta. Eskariopetusta ei tuona päivänä ole, päiväkoti on normaalisti avoinna.

Myös kesäajan hoidon tarpeen ilmoittaminen on ajankohtainen!
Päivähoidosta poissaolon ilmoittaminen kesälle 2016 tehdään verkossa sähköisen tunnistautumisen kautta.

Poissaolosta ilmoittaminen tapahtuu Savonlinnan kaupungin varhaiskasvatuksen kotisivuilta: http://www.savonlinna.fi/asukas/kasvatus_ja_opetus/paivahoito_ja_varhaiskasvatus
”Päivähoidon asiakkaana tunnistautuminen” – linkin kautta.

Tähän tarvitaan henkilökohtaiset pankkitunnukset.

Kun olet kirjautunut pankkitunnuksilla sisään, valitse vasemmasta reunasta sen lapsen sivu, jonka poissaolosta haluat ilmoittaa. Huomioi, että jokaisesta päivähoidossa olevasta lapsesta on tehtävä oma ilmoitus. Valitse ”Poissaoloilmoitus”. Kesäajan poissaolo ilmoitetaan merkitsemällä avautuvaan kalenteriin lapsen poissaolopäivät kuukausittain (kesä-, heinä- ja elokuu). Tyhjäksi jäävät päivät kalenterissa ovat siis lapselle varattuja hoitopäiviä. Mikäli mitään merkintöjä ei käydä tekemässä, katsotaan kaikki päivät varatuiksi hoitopäiviksi ja niistä laskutetaan normaali päivähoitomaksu. Poissaolojen ilmoittamisaika päättyy 17.04.2016, jonka jälkeen järjestelmään ei enää voi viedä merkintöjä.

Kesän ajan olemme Kellarpellon päiväkodilla.

Mikäli päivähoito on alkanut edellisen vuoden elokuussa seuraavan vuoden heinäkuussa ei peritä hoitomaksua  ( Laki sosiaali- ja terveydenhuollon asiakasmaksuista 3.8.1992)

Sivistyslautakunnan päätöksen mukaisesti päivähoitomaksu laskutetaan kesä-, heinä – ja elokuussa päivämaksuna varattujen hoitopäivien mukaan. Kun poissaolo on ilmoitettu järjestelmään 17.4. mennessä eikä hoitopaikkaa käytetä, niin hoitomaksua ei ko. kuukaudelta peritä.

Huom. Koulu alkaa pe 12.8. ja esiopetus 17.8.
Lisätietoja kesäajan päivähoidosta saat tarvittaessa päiväkodin johtajalta.

 

VIIKOLLA 13 (28.3.-1.4.)

Viime viikolla kertailtiin numeroa 7 erilaisin esinein  ja esimerkein, tehtiin erilaisia aivojumppatehtäviä riimitellen ja mannekiini-leikkiä leikkien. Pääsiäisvaelluksella kuulimme Timo-papin kertomana pääsiäisen tapahtumista sekä tutustuimme Musiikkiopiston opastuksella erilaisiin soittimiin. Kävimme myös jumpalla koulun salissa sekä tutustuimme padin avulla lapsia kiehtoviin eläimiin (Suomen suurin/maailman suurin/pienin/nopein/vahvin jne.). Yllätyksiä tuli paljon!

MA 28.3. 2. Pääsiäispäivä

TI 29.3. Jumpataan päiväkodin salissa

KE 30.3. Piirrämme Minä-vihkoon pääsiäisen touhuista

TO 31.3. Mahdollisuus jumppaan koulun salissa, mutta mikäli aurinko paistaa yhtä lämpimästi kuin tähänkin asti, lähdemme toki ulkoilemaan ja retkelle lähimaastoon!

PE 1.4. Lelupäivä! Opettelemme kirjaimen J.
Muista luisteluesityksen maksu tähän päivään mennessä (ks. tiedote alla ja ryhmän ovessa)

HUOM!

MAANANTAINA 4.4. 2016 LÄHDEMME PAIKALLISBUSSILLA NO 2 ( lähtee klo 8.35 Aholahdesta)

JÄÄHALLIIN KATSOMAAN LUISTELUESITYSTÄ  ” ITSE ILKIMYS”. ESIOPETUS ALKAA KLO 8.20,
KOSKA KÄVELEMME LÄHEISELLE BUSSIPYSÄKILLE.

Muistakaa tulla ajoissa paikalle, paikallisbussi kulkee aikataulun mukaan eikä odottele meitä erityisesti..

AAMUPALA KLO 7.45

TAKAISIN PALAAMME  KLO 10.55 LINJA-AUTOASEMALTA LÄHTEVÄLLLÄ BUSSILLE.
BUSSIMATKAT OVAT ILMAISET, MUTTA

LUISTELUESITYS MAKSAA 1€/LAPSI.
TUOKAA RAHA PÄIVÄKODILLE VIIMEISTÄÄN PERJANTAINA 1.4.

Mikäli lapsesi EI osallistu näytökseen, ilmoita asiasta mahdollisimman pian!

Terveisin
Viikareiden ja Vintiöiden henkilökunta

VIIKOLLA 12 (21.-25.3.)

Viime viikolla askarreltiin kovasti: virpomavitsat ja värikkäät kanaset tulivat valmiiksi. Kuuntelimme myös Sibeliuksen musiikkia ja lauloimme pääsiäiseen ja numeroihin liittyviä lauluja. Keskustelimme virpomaperinteistä sekä teimme kehonumeroita- ja kirjaimia. Viikkoon mahtui myös sanomalehtijumppaa sekä uusi kirjain K ja numero 7. Vauhdikas viikko, ihania ulkoilukelejä!

MA 21.3. Kerrataan leikkien numeroa 7, opetellaan pääsiäisvaelluksen virret (Hiljaisuus laskeutuu, Kuninkaamme saapuu!)

TI 22.3. Tehdään “aivojumppaa” ja muistitehtäviä, taiteillaan

KE 23.3. Pääsiäisvaellus salissa klo 8.30, jumpataan koulun puolella

TO 24.3. Tutustutaan eri soittimiin

PE 25.3. PITKÄPERJANTAI
Rauhallista pääsiäisen aikaa!

VIIKOLLA 11 (14.3.-18.3.)

Viime viikolla keskiössä olivat vuoden- ja vuorokaudenajat sekä kellonajat.
Jatkamme tätä keskustelua ja kertaamista edelleen. Mari Punnonen aloitti Tepan sijaisena 7.3.
Viikon kirjaimena on K ja numerona 7.

MA 14.3. LAULETAAN JA LEIKITÄÄN.

TI 15.3. JUMPPA SALISSA.

KE 16.3. ASKARRELLAAN TIPUJA JA VIRPOMAVITSOJA

TO 17.3. ASKARTELUT JATKUU…

PE 18.3. K-KIRJAIN

 

VIIKOLLA 10 (7.3.-11.3.)

MA 7.3. KESKUSTELLAAN LOMAKUULUMISISTA. TÄLLÄ VIIKOLLA KÄYDÄÄN LÄPI AIKAKÄSITTEITÄ.

KATSOTAAN IPADILTÄ TÄHTITAIVASTA, POHDITAAN AURINKOKUNTAA, KÄYDÄÄN LÄPI PLANEETAT JA KUINKA NE SIJOITTUVAT JA KIERTÄVÄT SUHTEESSA AURINKOON.

PÄIVÄPIRISSÄ LUETAAN TÄHTIIN LIITTTYVÄ KIRJA

TI 8.3. MITKÄ ASIAT KUULUVAT TIETTYYN VUODENAIKAAN- TEHTÄVÄT JA POHDINTAA

PÄIVÄPIIRISSÄ KERTOMUS RASMUS NALLEN ILOISESTA VUODESTA.

KE 9.3. VUOROKAUDENAJAT JA KELLONAJAT

PÄIVÄPIIRISSÄ OPETELLAAN VUOROKAUDENAIKOIHIN LIITTTYVÄÄ LAULUA.

TO 10.3. LÄHDETÄÄN RIIHISAAREEN JA OSALLISTUTAAN KUUTIN SYNTTÄRIT-ASKARTELUPAJOIHIN. PAJOISSA ON LUVASSA HELPPOA NORPPA-AIHEISTA ASKARTELUA JA PIENTÄ SYNTTÄRINAPOSTELTAVAA.

PÄIVÄPIIRISSÄ PIIRRETÄÄN RETKESTÄ MINÄ-VIHKOON.

PE 11.3. ALOITELLAAN KELLOASKARTELUA. TALON YHTEINEN LAULUHETKI.

PÄIVÄPIIRISSÄ ASKARTELUT JATKUVAT.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

VIIKOLLA 8 (22.2.-26.2.)

AJATUKSENAMME ON HIIHTÄÄ VIIKON JOKAISENA PÄIVÄNÄ URHEILUKENTÄLLE TEHDYILLÄ LADUILLA AAMUPÄIVÄN AIKANA.

JOS LADUT PEITTYVÄT LUMEEN JA ON VAIKEA HIIHTÄÄ, NIIN TEEMME KIRJAIN- JA NUMEROTEHTÄVIÄ, MAALAAMME  JA TAITEILEMME  ERILAISILLA VÄREILLÄ SEKÄ KESKUSTELEMME  PERINTEESEEN LIITTYVISTÄ ASIOISTA.

HYVÄÄ HIIHTOLOMAA NIILLE, JOILLA LOMAA ON!

VIIKOLLA 7 (15.2.-19.2.)

MA 15.2. TUTUSTUMME TÄLLÄ VIIKOLLA LÄHEMMIN NORPPAAN JA KUUTTIIN.

KATSOMME VIIME VUOTISEN OPEMETSÄÄN TEHDYN NORPPA-PROJEKTIN IPADILTÄ, LAULAMME NORPPALAULUJA JA MUOVAILEMME NORPPIA .

PÄIVÄPIIRISSÄ LUEMME KIRJASEN VEETI-KUUTIN VUODESTA JA KESKUSTELEMME NORPAN ELÄMÄSTÄ SAIMAALLA.

TI 16.2. JA KE 17.2. TEEMME LUONNOSPIIRUSTUKSET KUUTISTA JA ALOITTELEMME  KUUTTIASKARTELUA.

PÄIVÄPIIREISSÄ ASKARTELUT JATKUVAT.

TO 18.2. PÄIVÄKOTIPAPPIMME TIMO VAINIKAINEN TULEE KERTOMAAN YSTÄVYYDESTÄ.

PÄIVÄPIIRISSÄ LUETAAN KUVAKIRJOJA.

PE 19.2.  TOISELLA LUOKALLA OLEVIEN OPPILAIDEN KANSSA ESKARIT KIERTÄVÄT NORPPA-AIHEISEN TEHTÄVÄRADAN YMPÄRI KOULUA JA PÄIVÄKOTIA.

PÄIVÄPIIRISSÄ PELATAAN ERILAISIA PELEJÄ.

LEPPOISAA VIIKONLOPPUA!

 

 

 

VIIKOLLA 6 (8.2.-12.2.)

MA 8.2. KESKUSTELUA JA MIETTEITÄ YSTÄVYYDESTÄ

KIRJOITETAAN KIRJE YSTÄVÄLLE, MINKÄ LAPSI VOI LÄHETTÄÄ TAI ANTAA JOLLEKIN LÄHEISELLEEN.

PÄIVÄPIIRISSÄ LUETAAAN KIRJA YSTÄVYYDESTÄ.

TI 9.2. KESKUSTELLAAN LASKIAISEN PERINTEESTÄ. KUN NUOTIO ON “SOPIVAN VALMIS” PAISTETAAN MAKKARAT PIHALLA JA LASKETÄÄN MÄKEÄ. JOS KOTONA ON ANTAA LAPSEN MUKAAN  HALKO, NIIN MIELIHYVIN OTETAAN VASTAAN NUOTIOPUUKSI.

PÄIVÄPIIRISSÄ PIIRRETÄÄN MINÄ-VIHKOON.

KE 10.2. KÄYDÄÄN LÄPI UUTTA NUMEROA 6 JA TEHDÄÄN NUMEROTEHTÄVÄT.

PÄIVÄPIIRISSÄ RIIMEJÄ.

TO 11.2. YSTÄVÄNPÄIVÄRATA TEHTÄVINEEN  OMASSA SALISSA.

PÄIVÄPIIRISSÄ PIIRRETÄÄN YSTÄVISTÄ.

PE 12.2. KERROTAAN TARINOITA KUVASARJAKORTTIEN AVULLA.

LEIKATAAN JA LIIMATAAN TARINAN KUVAT,  JA KERROTAAN  OMA KUVASARJATARINA.

LASKIAINEN-LASKIAISTIISTAI:

LASKIAISENA KUN LUNTA SATAA, NIIN KESÄLLÄ ON PALJON ITIKOITA.”

 

 

 

VIIKOLLA 5 (1.2.-5.2.)

MA 1.2. TALVISEN METSÄN ELÄIMISTÄ TUTKIMME TÄLLÄ VIIKOLLA TARKEMMIN JÄNISTÄ.

OPETTELEMME JÄNIKSEEN LIITTYVIÄ LAULUJA JA KIRJOITAMME MALLIN MUKAAN MINÄ-VIHKOON TIETOA JÄNIKSESTÄ.

PÄIVÄPIIRISSÄ KERTAAMME RIIMEJÄ.

TI 2.2. TUTUTSTUMME UUTEEN KIRJAIMEEN  JA ÄÄNTEESEEN Ä JA TEEMME KIRJAINTEHTÄVÄT.

PÄIVÄPIIRISSÄ JÄNISAIHEISIA SATUJA

KE 3.2. OMPELUTYÖNÄ ALKAVAT “JÄNISOMPELUT ” TALVISEEN METSÄN.

PÄIVÄPIIRISSÄ PIIRRETÄÄN JÄNIKSEN JÄLKIÄ.

TO 4.3 LIIKUNTAA KOULUN SALISSA. LIIKUNTAVALINEENÄ PALLOT.

PÄIVÄPIIRISSÄ LOGICO-TEHTÄVIÄ.

PE 5.2. OMPELUTYÖT JATKUVAT.

PÄIVÄPIIRISSÄ LEIKKEJÄ.

KOTITEHTÄVÄNÄ LAPSILLA ON ETSIÄ KUVIA JÄNIKSESTÄ JA TUODA KUVAT ESARIIN.

LEPPOISAA VIIKONLOPPUA!

VIIKOLLA 4 (25.1.-29.1.)

MA 25.1. UIMAKOULUN VIIMEINEN KERTA

PÄIVÄPIIRISSÄ LUETAAN TALVIAIHEINEN KUVAKIRJA JA JAETAAN UIMAKOULUN TODISTUKSET.

TI 26.1. LAULETAAN TALVILAULUJA JA TUTUSTUTAAAN SUURAAKKOSEEN JA ÄÄNTEESEEN T, SEKÄ TEHDÄÄN KIRJAINTEHTÄVÄT.

PÄIVÄPIIRISSÄ RIIMTELLÄÄN.

KE 27.1. VARKHAISKASVATUKSEN ERTYISOPETTAJA TUJA LÖPPÖNEN  TEKEE LASTEN KANSSA KYNÄTEHTÄVIÄ KAHDESSA RYHMÄSSÄ.

PÄIVÄPIIRISSÄ KÄYDÄÄN LÄPI LAUSEITA.

TO 28.1. KESKUSTELLAAN TALVILINNUISTA JA ASKARRELLAAN PUNATULKKUJA JA TALITIAISIA.

PÄIVÄPIIRISSÄ PIIRRETÄÄN LINTUJA.

PE 29.1. KATSOTAAN DIAESITYS LUMIKUNINGATTARESTA

PÄIVÄPIIRISSÄ LORUJA KIRJAIMISTA.

LEPPOISAA VIIKONLOPPUA.

 


VIIKOLLA 3 (18.1.-22.1.)

KÄYMME  UIMASSA MA 18.1., KE 20.1., JA PE 22.1. TIISTAINA JA TORSTAINA TUTUSTUMME UUTEEN KIRJAIMEEN JA NUMEROON SEKÄ TEEMME NÄIHIN LIITTYVIÄ TEHTÄVIÄ.

VIIKOLLA 2 (11.1.-15.1.)

MA 11.1. JOULUNAJAN KUULUMISIA. OPETELLAAN PAKKASLAULUJA JA ASKARRELLAAN PAKKASPOIKIA.

PÄIVÄPIIRISSÄ IIDAN SYNTTÄRIT

TI 12.1.  LUISTELUOPPIA JUNIORI-SAPKON TOIMESTA LÄHIKENTÄLLÄ. PAKKASRAJANA -12-15 TUULISTA RIIPPUEN.

MUKAAN VOI OTTAA LUISTIMIEN JA KYPÄRÄN LISÄKSI MYÖS MAILAN.

PÄIVÄPIIRISSÄ KESKUSTELUA TALVESTA.

KE 13.1. TUTUSTUTAAN UUTEEN KIRJAIMEEN JA ÄÄNTEEESEEN L JA TEHDÄÄN KIRJAINTEHTÄVÄT.

PÄIVÄPIIRISSÄ KERRATAAN KIRJAIMIA.

TO 14.1. LÄHDETÄÄN UIMAKOULUUN UIMAHALLILLE KLO 8.30. LAPSI TARVITSEE MUKAAN UIMAPUVUN JA PYYHKEEN LISÄKSI PYLLYNALUSEN, PUSSIN MÄRÄLLE UIMAPUVULLE JA OMAN JUOMAPULLON. PITKÄTUKKAISTEN TYTTTÖJEN TUKKA TULEE OLLA KIINNI.

PÄIVÄPIIRISSÄ OPETELLAAN LAULUJA.

PE  15.1. LELUPÄIVÄ

HYVÄÄ ALKANUTTA VUOTTA KAIKILLE!

 


VIIKOLLA 51 (14.12.-18.12.)

MA 14.12. VIIKONLOPUN KUULUMISET.  JUTUSTELUA TONTUISTA, PIIRRETÄÄN TONTTUJA JA VALMISTELLAAN JOULUSALAISUUKSIA.

PÄIVÄPIIRISSÄ LUETAAN JOULUAIHEINEN KUVAKIRJA

TI 15.12. PAKETTIKORTTIASKARTELUA JA KIRJOITUSTA KORTTIIN.

PÄIVÄPIIRISSÄ JOULULORUJA.

KE 16.12. YHTEISET JOULUPAJAT YHDESSÄ YKKÖS-, KAKKOSLUOKKALAISTEN KANSSA.

PAJOINA OVAT:  LIIKUNTAPAJA, MUSIIKKIPAJA JA ASKARTELUPAJA.

PÄIVÄHOIDON JA ESIOPETUKSEN YHTEINEN  JOULUATERIA.

TO 17.12. JA PE 18.12. YHTEISIÄ LEIKKEJÄ, PELEJÄ JA LAULUESITYKSIÄ SEKÄ OMAN LOKERON SIIVOAMISTA

HUOM! JUNIORI SAPKON ULKOJÄÄTUNTIEN EHDOTELMASSA ESKAREITA KOSKIEN OLI EHDOTETTU, JOTTA MEILLÄ OLISI LUISTELUOPETUSTA TÄSSÄ LÄHIKENTÄLLÄ HETI MA 11.1. KLO 9.00.

KUKAANHAN EI OSAA ARVATA VIELÄ TUONHETKISTÄ SÄÄ- JA JÄÄTILANNETTA KAUKALOSSA, JOTEN SEURATAAN SÄÄTÄ.

LUISTIMET JA KYPÄRÄT MUKAAN HETI LOMAN JÄLKEEN, JOS  LUISTELU ON MAHDOLLISTA JA JÄÄ ON TEHTY.

PÄIVÄHOITO ALKAA  4.1.2016 JA ESIOPETUS ALKAA 11.1. 2016.

LÄMMINTÄ JOULUMIELTÄ TEILLE KAIKILLE!

T: VIIKARI-AIKUISET

 

VIIKOLLA 50 (7.12.-11.12.)

MA 7.12. LAULETAAN  JOULULAULUJA JA KERRATAAN JOULUKIRKON OHJELMAA.

TONTTUASKARTELUT JATKUVAT.

PÄIVÄPIIRISSÄ KIRJAN LUKEMINEN

TI 8.12. TONTTULIIKUNTAA PÄIVÄKODIN SALISSA.

PÄIVÄPIIRISSÄ PIIRRETÄÄN TONTTUJA MINÄ-VIHKOON

KE 9.12. LÄHDEMME OPEMETSÄ-KONFERENSSIIN YLIOPISTOLLE  KLO 8.30 . ESITTELEMME  SIELLÄ OMAN PROJEKTIMME:  KEPISTÄ KANTOON.

PÄIVÄPIIRISSÄ JOULUAIHEISEN KIRJAN LUKEMINEN

TO 10.12. HARJOITUKSET TUOMIOKIRKOSSA  KLO 9.30 ALKAEN.

JOULUKIRKKO ON ILLALLA KLO 18.30.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA!

PE 11.12. VIEMME METSÄN ELÄIMILLE JOULUKSI HERKKUJA.

PÄIVÄPIIRISSÄ JOULUTARINA.

“NYT LOISTAA KOLMAS KYNTTILÄ, NIIN KIRKAS KUTSUVA.

OI, KOHTA MEILLE KUNINGAS JO SYNTYY TALLISSA.”

 

 

 

VIIKOLLA 49 (30.11.-4.12.)

MA 30 11. KERTOILLAAN VIKONLOPUN KUULUMISIA. OPETELLAAN ITSENÄISYYSPÄIVÄN LAULUA JA

ALOITETAAN TONTTUASKARTELUA.

PÄIVÄPIIRISSÄ TONTTUJUTTUJA EDELLEEN.

TI 1.12. ESIKOULU ALKAA KAIKILLA KLO 8.00 YHTEISELLÄ JOULUPUUROLLA. OMAT TONTTULAKIT MUKAAN.  JOULUKALENTERIN LUUKUT AUKEAVAT. HARJOITELLAAN TONTTUILLAN LAULUJA JA LEIKKEJÄ.

PÄIVÄPIIRISSÄ  PIIRRETÄÄN TONTTUJA

KE 2.12. ASKARTELUTYÖT JATKUVAT

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA YHTEISEEN TONTTUILTAAN KLO 18.00. TONTTULAKIT MUKAAN.

TO 3.12. JOULUKUVAELMAN HARJOITTELUA

PÄIVÄPIIRISSÄ KIRKKOLAULUJA

PE 4.12. KESKUSTELUA ITSENÄISYYDESTÄ JA  TEHDÄÄN AIHEESEEN LIITTYVÄ TEHTÄVÄ.

PÄIVÄPIIRISSÄ. HETKI ITSENÄISYYDELLE, YHTEINEN LAULUHETKI VINTIÖIDEN KANSSA.

“NYT SYTTYY TOINEN KYNTTILÄ JA VALO LAAJENEE.

SUO ISÄ TÄNNE JEESUKSE, SE HETKI LÄHENEE.”

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

 

 

 

VIIKOLLA 48 (23.11.-27.11.)

MA 23.11. KESKUSTELLAAN VIIKONLOPUN KUULUMISET.  KÄYDÄÄN LÄPI KIRKKOLAULUJA JA

OPETELLAAN NUMEROA JA LUKUMÄÄRÄÄ 3.

PÄIVÄPIIRISSÄ JEREN SYNTTÄRIT.

TI 24.11. TUTUSTUTAAN SUURAAKKOSEEN -JA ÄÄNTEESEEN O JA TEHDÄÄN KIRJAINTEHTÄVÄT

PÄIVÄPIIRISSÄ RIIMEJÄ

KE 25.11. JOULUPIPARIEN PAISTAMISTA JA MAISTAMISTA.

PÄIVÄPIIRISSÄ OPETELLAAN TONTTULAULUJA

TO 26.11. LIIKUNTALEIKKEJÄ SALISSA. LAPSET TARVITSEVAT SISÄLIIKUNTAAAN SOPIVAT VAATTEET.

PÄIVÄPIIRISSÄ RONJAN SYNTTTÄRIT

PE 27.11. PÄIVÄKOTIPAPPIMME TIMO VAINIKAINEN KERTOO ADVENTIN SANOMAN.

PÄIVÄPIIRISSÄ PEPIN SYNTTÄRIT

HYVÄÄ ENSIMMÄISTÄ ADVENTTISUNNUNTAITA!

” NYT SYTYTÄMME KYNTTILÄN, SE LIEKKIIN LEIMAHTAA.

ME ODOTAMME JEESUSTA, SEIMESSÄ NUKKUVAA.”

 

 

VIIKOLLA 47 (16.11.20.11.)

MA 16.11. KESKUSTELLAAN VIIKONLOPUN KUULUMISISTA. OPETELLAAN  TONTTUILLAN LAULUJA JA LORUJA.

KÄYDÄÄN LÄPI PERUSMUOTOJA JA TEHDÄÄN MUOTOIHIN LIITTYVÄ TEHTÄVÄ.

PÄIVÄPIIRISSÄ RIIMEJÄ JA LORUJA.

TI 17.11. TEHDÄÄN HAHMOTUSTEHTÄVIÄ, ETSI YHTÄ MONTA JA PIIRRÄ SAMANLAISEKSI.

PÄIVÄPIIRISSÄ LUKUJONON OPETTELUA.

KE 18.11. KERRATAAN  LUKUJONOA JA TEHDÄÄN NUMEROTEHTAVÄ.

PÄIVÄPIIRISSÄ LAULUJEN OPETTELUA JA KUUSIASKARTELUA.

TO 19.11.  SOMMITTELUA MUODOILLA.

PÄIVÄPIIRISSÄ ASKARTELUT JATKUVAT.

PE 20.11. RASKAAN LIIKENTEEN TURVALLISUUS-JA KALUSTOESITTELY KOULUN PIHALLA

PÄIVÄPIIRISSÄ  ENKELI ELLIN TARINOITA.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

VIIKOLLA 46 (9.11-13.11.)

MA 9.11. KUULOSTELLAAN VIIKONLOPUN KUULUMISIA JA MIETITÄÄN, MITÄ KOKKI KLOROFYLLI TUUMAILEE NÄIN SYKSYLLÄ

TEHDÄÄN SYKSYISIIN LEHTIIN LIITTYVÄ TEHTÄVÄ

PÄIVÄPIIRISSÄ RIIMEJÄ

TI 10.11. LUISTELUA JÄÄHALLISSA

PÄIVÄPIIRISSÄ LUKUJONON OPETTELUA

KE 11.11.TUTUSTUTAAN  KIRJAIMEEN JA ÄÄNTEESEEN E JA TEHDÄÄN KIRJAINTEHTÄVÄT. LAKON KOLME OPISKELIJAA OVAT HAVANNOIMASSA TOIMINTAA AAMUPÄIVÄN AJAN.

TO 12.11. VIIMEINEN  LUISTELUKERTA  JÄÄHALLISSA

PÄIVÄPIIRISSÄ KIRJAN LUKEMINEN

PE 13.11. ASIAA RAVINTOKETJUSTA

LUETAAN TARINA AAMUPÄIVÄN ASIAAN LIITTYEN.

LEPPOISAA VIIKONLOPPUA!

VIIKOLLA 45 (2.11.-6.11.)

MA 2.11. LAHJASUUNNITELMIA JA RÄPPILAULUN OPETTELUA.

PÄIVÄPIIRISSÄ  LAHJAN TEKEMINEN JATKUU

TI 3.11. LAHJAPAKETIN VALMISTELUA

PÄIVÄPIIRISSÄ LAHJAT VALMIIKSI

KE 4.11. TUTUSTUTAAN ÄÄNTEESEEN JA SUURAAKKOSEEN E JA TEHDÄÄN KIRJAIMEEN LIITTYVÄT TEHTÄVÄT.

PÄIVÄPIIRISSÄ KERRATAAN KIRJAIMIA.

TO 5.11 . STPS:N JUNIORIPÄÄLLIKKÖ OPETTAA MEILLE JALKAPALLON SALOJA ULKOAREENALLA

PÄIVÄPIIRISSÄ LUETAAN KIRJA.

PE 6.11. LUISTELUA JÄÄHALLISSA.

YHTEINEN LAULU-JA LEIKKIHETKI SALISSA.

HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ!


HUOM! HETI SYYSLOMAN JÄLKEEN LÄHDEMME LUISTELEMAAN TIIST. 27.10, PERJANT., 30.10., PERJANT. 6.11.,TIIST. 10.11., TORTT. 12.11. LAPSELLE SOPIVAT LUISTIMET, KYPÄRÄ JA LUISTELUASU MUKAAN.

VIIKOLLA 42 (12.10-16.10.)

MA  12.10. ja  TI 13.10. TUTUSTUMME SUURAAKKOSIIN N JA R JA TEEMME KIRJAIMIIN LIITTYVÄT TEHTÄVÄT.

MAANANTAINA PÄIVÄPIIRISSÄ VIETÄMME HUGON SYNTTÄREITÄ.

KE 14.10. KESKUSTELLAAN ELÄINTEN TALVEHTIMISESTA. ASKARRELLAAN TOUKAT JA LAITETAAN NE TALVIUNILLE.

PÄIVÄPIIRISSÄ TEHDÄÄN PEITOT TOUKILLE

TO 15.10. MÖRRRIRETKI. PIENET EVÄÄT MUKAAN. RETKELLE LÄHDETÄÄN KLO 8.30

PE 16. 10. KERRATAAN JA NÄYTELLÄÄN METSÄAIHEISIA  LAULUJA.

PÄIVÄPIIRISSÄ TARINAN LUKEMINEN

LEPPOISAA VIIKONLOPPUA JA HYVÄÄ SYYSLOMAA NIILLE, JOILLA LOMAA ON.

VIIKOLLA 41 (5.10-9.10)

MA 5.10 OPETTELEMME SYKSYAIHEISIA LAULUJA SEKÄ  KÄSITTEITÄ PUISTA.

PÄIVÄPIIRISSÄ VIETÄMME TAIGAN JA LUMIN SYNTTÄREITÄ.

TI 6.10 UUDEN KIRJAIMEN JA ÄÄNTEEN  HARJOITTELUA. VUOROSSA N-KIRJAIN JA KIRJAIMEEN LIITTYVÄT TEHTÄVÄT.

PÄIVÄPIIRISSÄ  LORUJA.

KE 7.10. HAMMASHOITAJA EIJA TIAISEN  VIERAILU ESIKOULUSSA. LAPSILTA TOIVOTAAN OMA HAMMASHARJA MUKAAN TUOHON AAMUHETKEEN.

PÄIVÄPIIRISSÄ RIIMEJÄ.

TO 8.10 LÄHDEMME RETKELLE METSÄMUSEO LUSTOON KLO 8.30. LAPSILLE ON OPASTETTU KIERROS MUSEOSSA.

PÄIVÄPIIRISSÄ TALTIOIMME AAAMUVIERAILUN AJATUKSIA MINÄ-VIHKOON PIIRTÄEN.

PE 9.10. JATKOTYÖSKENTELYÄ EDELLEEN EILISESTÄ VIERAILUSTA

PÄIVÄPIIRISSÄ ELÄINTARINOITA.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

VIIKOLLA 40 (28.9.-2.10.)

28.9.-29.9. MAANANTAINA JA TIISTAINA  TARKASTELLAAN  KEHONKUVAA JA TEHDÄÄN RYHMÄTÖITÄ.

KE 30.9. LAPSET VOIVAT TUODA  HALUTESSAAN ENKELEITÄ  ESKARIIN JO VIIKON ALUSTA ALKAEN. KESKUSTELUA ENKELEISTÄ ENNEN ENKELIASKARTELUA.

TO 1.10. MÖRRIRETKI LÄHIMETSÄÄN.

PE 2.10. PASTORI TIMO VAINIKAINEN TULEE KERTOMAAN KLO 8.30  ESIKOULULAISILLE MIKKELIN PÄIVÄSTÄ, ENKELIEN JA LASTEN PÄIVÄSTÄ.

PÄIVÄPIIREISSÄ LUETAAN KUVAKIRJOJA JA PELATAAN LASTEN TUOMIA PELEJÄ.

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!

VIIKOLLA 39 (21.9. -25.9.

MA 21.9. KUULOSTELLAAN VIIKONLOPUN KUULUMISET JA  MUISTELLAAN  PERJANTAIN TAIDETUOKIOTA. LAULETAAN KEHONOSALAULUJA. TUTKAILLAAN  OMAA KASVOKUVAA PEILIEN AVULLA JA PIIRRETÄÄN OMAT KUVAT.

TI 22.9. ON VUOROSSA U- SANAT JA ÄÄNTEET SEKÄ KIRJAIMEEN LIITTYVÄT TEHTÄVÄT.

KE 23.9. KESKUSTELLAAN SYKSYN MERKEISTÄ JA TEHDÄÄN KANSIOON SYKSY-VÄLILEHTI

TO 24.9. YLEISURHEILUN PERUSTEIDEN KERTAUSTA.

PE 25.9. PELIPÄIVÄ,  OPETTELEMME ERILAISIA LAUTAPELEJÄ KOKO VIIKON PÄIVÄPIIRIEN AIKANA. LAPSET VOISIVAT TUODA OMIA PELEJÄÄN ESKARIIN JA OPETTAA NIITÄ TOISILLE LAPSILLE.

LEPPOISAA VIIKONLOPPUA!

 

VIIKOLLA 38 (14.9.-18.9.)

MA 14.9. OPETELLAAN METSÄN ELÄIMISTÄ KERTOVA LAULU JA MIETITÄÄN METSÄAIHETTA

PÄIVÄPIIRISSÄ ELÄINTARINOITA

TI 15.9. TANHUVAARAN OPISKELIJAT JÄRJESTÄVÄT MEILLE YLEISURHEILUPÄIVÄN KOULUN URHEILUKENTÄLLÄ.

VARAATHAN SOPIVAT VAATTEET LAPSELLE URHEILUHARJOITUKSIIN.

PÄIVÄPIIRISSÄ PIIRRETÄÄN  AAMUN ASIOISTA MINÄ-VIHKOON.

KE 16.9. LÄHDETÄÄN KIRJASEIKKAILULLE KIRJASTOON. LINJA-AUTO LÄHTEE 8.30

PÄIVÄPIIRISSÄ LORUJA JA LEIKKEJÄ

TO 17.9. TUTUSTUTAAN ÄÄNTEESEEN  JA SUURAAKKOSEEN I JA TEHDÄÄN KIRJAIMEEN LIITTYVÄT TEHTÄVÄT.

PÄIVÄPIIRISSÄ EDELLEEN KYNÄTEHTÄVIÄ.

PE 18.9. LÄHDEMME MAAKUNTAMUSEOON, MISSÄ TAITEILIJA KAIJA-LEENA HÄNNINEN PITÄÄ LAPSILLE TAIDETUOKION. LINJA-AUTO LÄHTEE 8.30.

LEPPOISAA VIIKONLOPPUA!

 


 

VIIKOLLA 37 (7.9.-11.9.)

TOTEUTETAAN EDELLLISEN VIIKON ASIOITA, KOSKA OLIN POIS SEN VIIKON.

MA 7.9. KERRROTAAN VIIKONLOPUN KUULUMISET. ELÄINTARINOISTA TUTUSTUTAAN KORPIN JA KETUN TARINAAN. PIIRRETÄÄN AIHEESTA

PÄIVÄPIIRISSÄ VALOKUVAUS.

TI 8.9. TUTUSTUTAAN SUURAAKKOSEEN JA ÄÄNTEESEEN A JA TEHDÄÄN KIRJAINTEHTÄVÄT PIENRYHMISSÄ.

PÄIVÄPIIRISSÄ MUOVAILLAAN A-KIRJAINTA.

KE 9.9. HAHMOTUSTEHTÄVIÄ

PÄIVÄPIIRISSÄ  LAVEERATAAN MAANANTAIN PIIRUSTUSTYÖT.

TO 10.9. MÖRRIRETKI

PÄIVÄPIIRISSÄ LORUJA JA YHTEISIÄ LEIKKEJÄ

PE 11.9. EILISEN ULKOPIIRUSTUKSEN JATKOTYÖSKENTELYÄ SEKÄ LOGICOPELIEN OPETTELUA

PÄIVÄPIIRISSÄ KUKAN SYNTTÄRIT

 

VIIKOLLA 36 (31.8.-4.9.)

MA 31.8. OPETTELEMME KAVERILAULUJA JA SUUNNITTELEMME KORISTUKSIA  METSÄLÖYTÖIHIMME.

PÄIVÄPIIRISSÄ ELÄINTARINOITA

TI 1.9. TUTSTUMME SUURAAKKOSEEN JA ÄÄNTEESEEN A JA TEEMME KIRJAIMEEN LIITTYVÄT TEHTÄVÄT

PÄIVÄPIIRISSÄ ETSIMME JA KUVAAMME A-ALKUISIA SANOJA.

KE 2.9. MÖRRIRETKI. LÄHDEMME KLO 8.30

PÄIVÄPIIRISSÄ PIIRRÄMME RETKESTÄ

TO 3.9. PISTE-JA VIIVATEHTÄVIÄ

ELÄINTARINAT JATKUVAT

PE 4.9. LOGICOPELIEN OPETTELUA

PÄIVÄKODIN YHTEINEN LAULUHETKI 10.30

PÄIVÄPIIRISSÄ OMIEN ESITYSTEN VUORO


VIIKOLLA 35 (24.8.-28.8.)

MA 24.8. VIIKONLOPUN KUULUMISET.  METSÄMÖRRI ESITTÄYTYY; MÖRRISATU JA -LAULU

PÄIVÄPIIRISSÄ SUOMEN KANSAN ELÄINTARINOITA

TI 25.8. PIHASUUNNNISTUS YHDESSÄ VINTIÖIDEN KANSSA IPADIEN KUVIA APUNA KÄYTTÄEN.

PÄIVÄPIIRISSÄ KUVATAAN PARIN KANSSA OSASTON KIINNOSTAVIA KOHTEITA.

KE  26.8. VARHAISKASVATUKSEN ERITYISOPETTAJA  TUIJA LÖPPÖNEN   TEKEE LASTEN KANSSA KUUNTELUTEHTÄVÄN.

PÄIVÄPIIRISSÄ  ELÄINTARINAT JATKUVAT

TO 27.8. METSÄMÖRRIRETKI  PURURADAN MAISEMIIN. LAPSI TARVITSEE MUKAANSA REPUN, PIENET EVÄÄT, PYLLYNALUSEN JA SÄÄNMUKAISEN VAATETUKSEN. LÄHDEMME RETKELLE 8.30 JA PALAAMME RUOKAILUUN.

PÄIVÄPIIRISSÄ YHTEINEN LAULUHETKI VINTIÖIDEN KANSSA.

PE 28.8. MITÄ LIENEE METSÄSTÄ LÖYTYNYT;  TYÖSTETÄÄN LUONNONMATERIAALIA

PÄIVÄPIIRISSÄ YHTEISLEIKKIÄ

LEPPOISAA VIIKONLOPPUA!

 

 

 

 

 

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA ESIKOULUUN!

MA  17.8. TUTUSTUMME TOINEN TOISIIMME LEIKKIEN JA LAULAEN.

VARMISTAMME, ETTÄ KULLAKIN LAPSELLA ON JO KEVÄÄLLÄ VALMIIKSI TEHDYT KUKKASET NIMETTYNÄ  ILTAPÄIVÄN  YHTEISEEN VARJOLEIKKIIN.  NIMEÄMME OMAT KANSIOT JA MINÄ-VIHKOT.

PÄIVÄPIIRISSÄ ESKAREIDEN YHTEINEN TAPAAMINEN: LEIKIMME LEIKKIVARJOLLA JA  HIHKAISEMME KANNUSTUSHUUDOT KULLEKIN LAPSELLE.

TI 18.8. TARKASTELEMME   KESÄAIHEISIA KUVIA JA KERROMME KUULUMISIA KESÄSTÄ. PIIRRETÄÄN AIHEESTA.

PÄIVÄPIIRISSÄ NIMI-JA TUNNISTAMISLEIKKEJÄ

KE 19.8. TUTUSTUMME PIHAAN  LEIKKIEN PIHA-ALUEEN  ERIPUOLILLA ERILAISIA SÄÄNTÖLEIKKEJÄ.

PÄIVÄPIIRISSÄ LEIKKEJÄ JA LORUJA

TO 20.8. VÄRITYSTEHTÄVÄ OHJEEN MUKAISESTI

PÄIVÄPIIRISSÄ “KYNÄ KURVITTELEE”  ERLAISIA VIIVOJA.

PE 21.8. LUETAAN KUVAKIRJA ESIKOULUN ALOITTAMISESTA. TEHDÄÄN MINÄ-VIHKOON TEHTÄVÄ.

KLO 10.30 ON KOKO TALON YHTEINEN LAULUHETKI.

KESÄISTÄ VIKONLOPPUA!