Salivuorot

Salivuorojen hakeminen

30.4. mennessä

Urheiluseurojen, yhdistysten, yritysten ym., jotka haluavat koulujen sekä OKL-hallin vakiovuoroja, tulee jättää hakemus viimeistään ke 30.4. mennessä osoitteeseen: Sivistysvirasto, Simo Räty, Olavinkatu 27, 57100 Savonlinna.

Lomake löytyy myös osoitteesta: http://www.savonlinna.fi/filebank/1091-kouluhuoneiston_kayttooikeus.pdf

Anomuslomakkeita saa myös Äkkiväärän palvelupisteestäja sivistysvirastosta.

Hakuajan jälkeen jäljelle jääneitä salivuoroja voi kysyä koulunjohtaja Pasi Holilta, p. 044 417 5466, pasi.holi(ät)savonlinna.fi.


Kulennoisten koulun liikuntasali on varattavissa hintaan 10,20 €/tunti  sis. alv. Vaihtoehtoina ovat kerta- tai vakiovuorot. Käytä hakiessasi oheista lomaketta: 1086-kouluhuoneiston_kayttooikeus_sähköinen_hakemus

Sali on kooltaan 12 m x 23 m ja on matalimmalta kohdaltaan 7 metriä korkea. Saliin mahtuvat hyvin sulka- ja lentopallokentät, sekä juniorien salibandy- ja koripallokentät.

  • Jokainen vakiovuoro, jota ei voi käyttää, on peruttava vähintään kolme vuorokautta  aikaisemmin, jolloin vuorosta ei peritä maksua. Vuoron peruminen tapahtuu lähettämällä peruutuksesta ilmoitus sähköpostilla Pirketta Kuituselle,  pirketta.kuitunen(ät)savonlinna.fi.
  • Lasku salivuoroista lähetetään paperisena postitse, mutta yritysasiakkaille on mahdollista lähettää myös verkko-/sähköinen lasku.
  • Liikuntaseteleillä ei voi maksaa koulun tilojen käyttövuokraa.
  • Päivystävä huoltomies p. 044 417 5426


Savonlinnan kaupungin liikuntatoimen hinnasto

https://www.savonlinna.fi/asukas/liikunta_ja_ulkoilu/ajankohtaista