0

EF kävi 22.8. bussikiertueellaan kertomassa Mertalan koulun ysiluokkalaisille vieraiden kielten osaamisen tärkeydestä ja mahdollisuudesta lähteä kielikurssille parantamaan kielitaitoaan autenttiseen oppimisympäristöön, kuten Ruotsiin, Saksaan, Iso-Britanniaan, Yhdysvaltoihin tai Australiaan.

Vierailun aikana käytiin myös läpi erilaisia keinoja oppia ja käyttää vieraita kieliä jokapäiväisessä elämässä sekä kannustettiin rohkeasti kehittämään kielitaitoaan monipuolisesti.

Vierailun lopuksi sai osallistua kielikurssin arvontaan, joten toivotaan, että joku Mertalan yläkoululaisista pääsisi ensi kesänä matkaan maailmalle oppimaan kieltä ja kulttuuria sekä saamaan ikimuistoisia kokemuksia ja uusia ystäviä.​

 

 

Mertalan koulun kieltenopettajat Jaana Parviainen ja Hanna Pöyry ehtivät ensimmäisinä testaamaan kielibussia.

Comments are closed.