0

Musiikilla on taideaineena keskeinen tehtävä oppilaan luovuuden ja tunne-elämän kasvun tukemisessa. Musiikin erikoisluokkaopetus tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia yhteistoimintaan ja sosiaaliseen kanssakäymiseen. Yhtenäiskoulussa yhteistyö yläkoulun musiikin ryhmien kanssa on myös luontevaa.

Mertalan koulun musiikkiluokkatoiminta käynnistyi uudelleen 1.8.2019. Tuolloin käynnistettiin 5.-6. -luokan ryhmä. Lukuvuonna 2020-2021 musiikkiluokka toimii myös yhdysluokassa 5-6. Asteittain musiikkiluokka laajenee 5.-9. luokat käsittäväksi.

Lisätietoja musiikkiluokasta löydät osoitteesta http://edu.savonlinnaseutu.fi/mertala/virtuaalivitriini/musiikki/

Mertalan koulu järjestää tiistaina 3.11. klo 18 alkaen etätiedotustilaisuuden musiikkiluokan toiminnasta ja sille hakemisesta musiikkiluokasta kiinnostuneille neljännen luokan oppilaille ja heidän vanhemmilleen. Tilaisuuteen pääsee osallistumaan Wilmassa lähetetyn linkin kautta.

Tervetuloa tutustumaan!

Saila Heikkinen
Mertalan koulun rehtori

———————————————————————————————————————-

Lukuvuoden 2021-2022 musiikkiluokan valinta-aikataulu

ti 3.11.2020:
infotilaisuus musiikkiluokasta kiinnostuneille neljännen luokan oppilaille ja heidän vanhemmilleen

16.11.- 4.12.2020:
Haku 2020 aloittavalle Mertalan koulun musiikkiluokalle

Viikot 3-5/2021:
Valintakokeet, Mertalan koulu

Viikot 7-8/2021:
Päätös musiikkiluokallle valinnasta (sivistystoimenjohtaja)

Viimeistään 12.3.2021:
Ilmoitus musiikkiluokalle valitun oppilaan huoltajalta paikan vastaanottamisesta

 

Comments are closed.