etusivu

Tervetuloa Pihlajaniemelle!

Tervetuloa Pihlajaniemen koulun nettisivuille!

Pihlajaniemen koulu on 1-6-luokkien lähikoulu Pihlajaniemen alueen lapsille. Haluamme tarjota hyvää perusopetusta lähialueen lapsille.

Pihlajaniemen koululla toteutettavan mittavan korjaushankken jälkeen meillä on hyvät tilat ja välineet perusopetuksen toteuttamiseen. Asiallisten luokkatilojen lisäksi koululla on hyvin toimiva kirjastotila, teknisen työn ja tekstiilityön luokat sekä iso liikuntasali.

Myös koulun lähiympäristö tarjoaa mukavia mahdollisuuksia liikuntaan, ulkoleikkeihin ja retkeilyyn. Piha-aluetta on kehitetty kaupungin lähiliikuntapaikaksi, josta löytyy pelikenttiä ja leikkitelineitä. Koulun vieressä on valaistu kuntorata ja hyvät ulkoilumaastot.

Oppituntien jälkeen koululla on tarjolla oppilaille iltapäivätoimintaa. 4H-yhdistys pitää iltapäiväkerhoa 1-2-luokkalaisille.  Linnalan opiston soitto-opetusta on yhtenä iltapäivänä. Toivottavasti näitä mahdollisuuksia käytettäisiin, jolloin lapsilla olisi valvottua ja mielekästä tekemistä iltapäivillä.

Pihlajaniemen koulun tämän vuoden painotuksissa on mukana mm. arjen taidot. Tähän pyritään oppilaita ohjaamalla ja kannustamalla. Hyvät tavat on tärkeä taito elämän kaikissa tilanteissa.

Teija Piironen

domaine